Az orvosi-, egészségügyi és rendelő fotózás az egyik kedvenc területem.

Sokszor fotózok orvos portrét és megyek ki rendelőkbe egészségügyi csapatról képeket készíteni. Mindig felmerült ilyenkor a kérés, hogy készítsek gyorsan pár fotót a rendelőről is. Szívesen tettem eleget ennek a kérésnek is, de úgy mint a portrénál, itt is a legjobbat akartam elkészteni, így kicsit beleástam magam a belső terek, orvosi rendelők és irodai környezetek világába, világításukba, fotózásukba és a hozzájuk kapcsolódó utómunkákba.

És májusban elkészítettem az első orvosi rendelő enteriőr fotó sorozatomat.

Egészségügyi fotózás

Szerencsére ezt egy fantasztikus csapatnak az L33 Medival Nőgyógyászati centrumnak tehettem meg, a Pasaréti központjukban. Köszönöm Dr. Vörös Annának, hogy bizalmat szavazott nekem és megszülethetett ez a képanyag.

Mindig is komoly szerepet kap egy orvosi rendelő, egy cég, magán klinika vagy bolt megjelenése. Az üzleti vagy orvosi portré fotózásra érkező ügyfeleimtől mindig megkérdezem, hogy milyen a tevékenységük. Még mindig nagyon sokan dolgoznak olyan helyen és környezetben, aminek megjelenése reprezentálja öket. Nézd csak meg Az év irodája díjat https://azevirodaja.hu. Ki az, aki ne szeretne szép környezetben dolgozni vagy egy csinos irodába betérni. Igaz ez akkor is, ha ügyfélként keresed fel azt

Egyre növekszik a cégek között a verseny az ügyfelekért (és jelenleg a munkavállalókért is), ezért sem mindegy, hogy hol fogadjuk az ügyfeleinket, partnereinket vagy leendő munkatársainkat. A magán egészségügyi vonalon pedig ez méginkább így van, hiszen egy nyugodt környezetet keresünk, ahol kényelmesen, biztonságosan érezhetjük magunkat. És hiába nálunk dolgoznak a legjobb orvosok, ha a rendelőbe nem szívesen térünk be. Nos, az L33 ebben is élen jár. Nem csak az orvosaik kiválóak, de az asszisztensek is kedvesek, segítőkészek és a rendelő környezete is kiemelkedik. Az itt kialakított színharmóniák, formavilágok és anyagok a meghitt, nyugtató környezetet adják vissza.

 

Orvos rendelő fotózás

Amerikában már Covid óta a betegek egészsége és biztonsága áll a központban, de kiemelt szerepet kezd kapni a jól megtervezett orvosi rendelő üzleti hatása is. Hatalmas a verseny és a személyes betegellátás mellett az orvosi és egészségügyi rendelők belső kialakítása is jelentős szerepet játszik az ügyfélélményben.

Mégis milyennek kell lennie egy orvosi várónak?
Legyen otthonos, meghitt (különösen nőgyógyászati, terhesgondozás, fogászati rendelések esetén) és megnyugtató.

Az L33 Medival Nőgyógyászati centrum elérhetősége:
https://l33.hu