Önéletrajz fotózás

Tudtad, hogy a hr-esek többsége elsősorban az önéletrajzodban lévő fotód alapján dönti el, hogy behív-e személyes interjúra?

Önéletrajz fotózás

Amikor egy átlagos hr-es egy nap 300 önéletrajz és önéletrajz fotó között próbálja megtalálni, hogy kinek adjon lehetőséget személyes interjúra, akkor nem fog minden cv-t elejétől a végéig elolvasni!

CV fotózás

Az első szempont, ami alapján dönt, az a pályázó önéletrajz fotója, a második szempont pedig az önéletrajz strukturáltsága, összképe, és nem a tartalom!

Tudom, hogy ez nonszensz, de mind felmérések, mind személyes tapasztalataim, továbbá 25 éve hr szakértő férjem szerint is így működik!

Így csak egy kérdés van, az aznapi 300 pályázat közül kiemelkedik-e annyira a te önéletrajzod, azon belül is a fotód, hogy behívjanak interjúra?

„Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat.”

DR. BENJAMIN GÜMMLICH

orvos, endokrinológus

Önéletrajz fotózás professzionális fotóstúdióban

Az önéletrajz fotózást az általad kért időpontban szervezzük meg. Leterheltségtől függően akár 8 munkaórán belül is kaphatsz időpontot fotózásra. A képátadás rövid határidővel, akár 2 munkaórán belül vagy másnap megtörténik! Pontosan tudom, hogy nem csak az a cél, hogy valóságosan ábrázoljalak az önéletrajz fotókon, de gyorsan meg is kapd a felvételeket. A képek ugyanis a saját márkád legfontosabb eszközei (a legjobb marketing anyagod).

Jelentkezz be a +36306003623-as telefonszámon és érdeklődj a szabad időpontok után és akármár másnap már új, professzionális cv fotó lesz az önéletrajzodban.

 

Vajon mi lesz rólad az első gondolata HR-esnek?

  • Ez egy szimpatikus ember, vagy már a CV fotó alapján unszimpatikus?
  • Vezető pozícióra pályázol és az önéletrajzodban egy mobillal készített CV fotó van. Mennyire komoly egy ilyen pályázó?
  • Ennyire igénytelen, ennyire nem ad magára, hogy amatőr önéletrajz képpel akar 0,5-3 milliós Ft havi nettó fizetésű pozícióra pályázni?

Az önéletrajz fotó után következik minden más. Ha itt elakadsz, akkor sajnos vége a dalnak. Nem fogsz eljutni addig, hogy a hr-es behívjon állásinterjúra!

Tudom, hogy nonszensz, de sajnos a mai napig igaz, hogy az első benyomással kezdődik minden. Álláskeresés során az önéletrajzoddal találkoznak először és a benne lévő önéletrajz fotóddal. Egyáltalán nem mindegy, hogy mit adsz ki a kezedből!

“Egy fényképek nélküli ügy nemcsak hogy elfelejtett, de vesztett ügy is”. Robert Capa

„”Tegnap megkaptam életem álommunkáját, tényleg minden szempontból olyan, amit megálmodtam. … Nelküled nem sikerült volna, Ausztriaban is nagy sikert aratott az általad készitett fotóm. Nagy öleles,

B. Ildikó

ünéletrajz fotó

„Sosem készültek rólam olyan jó fotók, mint amelyeket Niki készített! Nem beszélve a jó hangulatról, ami azóta is megmaradt bennem 🙂 Köszönöm Niki!!!”

Roób Anikó

„Profi, vidám, és végtelenül felszabadító élmény egy fotózás Nikivel, nem mellesleg fantasztikus végeredménnyel.”

Fodor Róbert

„Egyáltalán nem vagyok fotogén, de Niki olyan jó hangulatot teremtett, hogy el tudtam lazulni, tudtam a kamerába nevetni. Borzasztó elégedett voltam a végeredménnyel.”

Érdi Bálint

„Ha volt valaki, aki utálta, ha fényképezik, az én voltam. Sosem voltam elégedett sem magammal, sem az eredményekkel, ugyanakkor szükségem volt jó portré- és önéletrajz fotókra, ezért sokat böngésztem a neten a galériákat, ott tűnt fel Niki oldala és profi stílusa. Nem tévedtem! Niki a legjobbaknál tanult, pontosan tudja, mit csinál és a vele töltött idő hipp-hopp elrepült: nyitott, pozitív és lelkes személyiség, aki mellett nem érzed azt, hogy feleslegesen jópofizna. A végeredmény pedig – nem túlzok – szenzációs lett: nem, hogy a családtagjaim voltak oda, akiknek megmutattam, de azon kaptam magam, hogy én is körbeküldtem a képeimet, annyira megtetszettek. Ez már önmagában óriási élmény számomra, a képeket pedig büszkén használom. Minden tizedfillérért megérte.”

Chris Szabó

ÖNÉLETRAJZ FOTÓ GALÉRIA:

Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás Budapest
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás
Üzleti Portréfotó