Önéletrajz fotózás

Tudtad, hogy a hr-esek többsége elsősorban az önéletrajzodban lévő fotód alapján dönti el, hogy behív-e személyes interjúra?

Önéletrajz fotózás, Kelkó Niki

Amikor egy átlagos hr-es egy nap 300 önéletrajz és önéletrajz fotó között próbálja megtalálni, hogy kinek adjon lehetőséget személyes interjúra, akkor nem fog minden cv-t elejétől a végéig elolvasni!

CV fotózás

Az első szempont, ami alapján dönt, az a pályázó önéletrajz fotója, a második szempont pedig az önéletrajz strukturáltsága, összképe, és nem a tartalom!

Tudom, hogy ez nonszensz, de mind felmérések, mind személyes tapasztalataim, továbbá 25 éve hr szakértő férjem szerint is így működik!

Így csak egy kérdés van, az aznapi 300 pályázat közül kiemelkedik-e annyira a te önéletrajzod, azon belül is a fotód, hogy behívjanak interjúra?

Vajon mi lesz rólad az első gondolata?

  • Ez egy szimpatikus ember, vagy már a CV fotó alapján unszimpatikus?
  • Vezető pozícióra pályázol és az önéletrajzodban egy mobillal készített CV fotó van. Mennyire komoly egy ilyen pályázó?
  • Ennyire igénytelen, ennyire nem ad magára, hogy amatőr önéletrajz képpel akar 0,5-3 milliós Ft havi nettó fizetésű pozícióra pályázni?

Az önéletrajz fotó után következik minden más. Ha itt elakadsz, akkor sajnos vége a dalnak. Nem fogsz eljutni addig, hogy a hr-es behívjon állásinterjúra!

Tudom, hogy nonszensz, de sajnos a mai napig igaz, hogy az első benyomással kezdődik minden. Álláskeresés során az önéletrajzoddal találkoznak először és a benne lévő önéletrajz fotóddal. Egyáltalán nem mindegy, hogy mit adsz ki a kezedből!

“Egyáltalán nem vagyok fotogén, de Niki olyan jó hangulatot teremtett, hogy el tudtam lazulni, tudtam a kamerába nevetni. Borzasztó elégedett voltam a végeredménnyel.”

Érdi Bálint

“Profi, vidám, és végtelenül felszabadító élmény egy fotózás Nikivel, nem mellesleg fantasztikus végeredménnyel.”

Fodor Róbert

“Sosem készültek rólam olyan jó fotók, mint amelyeket Niki készített! Nem beszélve a jó hangulatról, ami azóta is megmaradt bennem 🙂 Köszönöm Niki!!!”

Roób Anikó

Önéletrajz fotózás professzionális fotóstúdióban

Az önéletrajz fotózást az általad kért időpontban szervezzük meg, és igény szerint a képátadás rövid határidővel, akár már másnap megtörténik! Jelentkezz be az alább látható naptárban lévő valamelyik szabad időpontba, és az utána következő napon már új, professzionális cv fotó lesz az önéletrajzodban.

ÜGYFELEIM

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató

Önéletrajz fotó galéria:

Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás Budapest
Önéletrajz fotózás Budapest
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás Budapest