Üzleti portréfotózás

Tudtad, hogy az üzleti életben is az első benyomás már a legelső 3 másodpercben kialakul? 

Üzleti Portré fotózás, Kelkó Niki Portré fotós

Egy igazán bizalmat keltő üzleti portréfotóval a marketing anyagaidban akár duplázhatod az üzleti bevételeidet!

A magánéletünkben és az üzleti életben is egyaránt fontos az első benyomás, ami az emberekben az első 3 másodpercben kialakul. Itt dől el, hogy alapvetően mit gondolunk a másik személyről, akkor is ha ez egyáltalán nem tudatos.

Ha ez ennyire fontos a kapcsolatainkban, akkor mennyit számít ez az üzleti életben?

Tedd fel az őszinte kérdést magadnak: az a fotó, ami a LinkedIn profilodba, a konferencia plakáton,  névjegykártyámon, weboldalamon, az emailben, esetleg a magazin cikkedben szerepel, elég jó? Minőségi? Stílusos? Felismerhetően ábrázol? Felismernek róla mások is? Meggyőző és bizalmat keltő üzleti portré?

„Kit érdekel manapság, amit írnak? A kor nyelve a fotó.”  Rejtő Jenő

Gondolj bele, amikor valahol vásárolsz mennyire fontos az neked, hogy az eladó meggyőző legyen? Vagy neked mindegy, hogy kitől vásárolsz, kit bízol meg, ő hogy néz ki, mennyire igényes, egyáltalán van-e fotója a weboldalán? Vagy szívesen rendelsz olyan weboldalról, ami személytelen, nincs kapcsolattartó, nincs arc, olyan személytől, akivel még sosem találkoztál és még üzleti portré fotót sem teszi fel az oldalára? Nem hinném.

Ha te nem vásárolnál ilyen embertől, akkor a potenciális ügyfeleid miért vásárolnának tőled? Azt javaslom, hogy gyere el egy üzleti portréfotózásra, és olyan üzletiportré fotósorozatot készítek rólad, ami jobb mint a versenytársaidé.

Az ingatlanos szakmában mára hétköznapi dologgá vált, hogy a névjegykártyájukon vagy a saját privát weboldalukon a üzleti portréfotójukat is feltöltik, de ez alapvető lenne minden olyan szakmában, ahol fontos a bizalom!

Pedig egy bizalmat keltő üzleti portréfotó elkészítése, amely kifejezetten a céges arculatnak megfelelő, továbbá a weboldalad struktúrájába illeszkedő, csupán 1-2 órát igényel (az előkészületek és a portré fotózás együtt).

Üzleti portré fotó, ami megjelenik a weboldaladon, a konferencia meghívón, az üzleti könyved borítóján, pr cikkekben vagy szakmai interjúban, az önéletrajzodon stb.

„Nikit bátran ajánlom mindenkinek, hiszen egy kiváló, munkájára hihetetlenül igényes szakember! Egy üzleti image kialakításban dolgoztunk együtt, szinte nem is volt kérdés, hogy őt kérem meg a képek elkészítésére a vendégem számára, hiszen az általa készített képek egyszerűen életre kelnek! Nem mellékesen pedig egy igazán kellemes egyéniség, aki hihetetlenül jó hangulatot csinál, ezért semmi feszengés nem volt, a vendégem is nagyon elégedetten távozott!”

Coach Style

„Életem első fotózásán voltam Nikinél, nagyon kedves, és aranyos volt, a képek pedig csodásak lettek, és már aznap meg is kaptam őket. Ha lesz következő alkalom, mindenképp Őt választom fotósnak! Ha jó portréfotót akartok, válasszátok Nikit, és nem fogtok csalódni! 🙂 „

Neumann Tímea

„Nagyon köszönöm Nikinek a szuper portré fotókat!!”

Szabó Balázs

„Tetszik, ahogy Niki dolgozik. Nem csak minőségi és hatékony, hanem interaktív is a fotózás alatt. Így az üzleti portrék is természetesebbek lesznek.”

Rózsás Tamás

„Sziasztok! Nikit mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyszerű, tehetséges fotós, közvetlen. Nagyon szerettünk nála lenni és fotóiban azóta is gyönyörködünk. Köszönjük, hogy megismerhettünk Niki!!”

Janicsek Éva

„Újságcikkemhez készített rólam Niki üzleti portré fotókat. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Ajánlom mindenkinek.”

Rózsahegyi Zoltán

„Nagy figyelemmel, jó szemmel és türelemmel készültek a fotók. Esetemben a szervezés is nagy feladat volt, mert rövid idő állt rendelkezésre. Ezért külön is köszönöm az együttműködést!”

Keresztény Kinga

MITŐL LESZ EGY ÜZLETI PORTRÉ FOTÓ BIZALMAT KELTŐ?

  1. Egy bizalmat keltő portré fotón először is a kamerába nézel, nem lefelé és főleg nem el a messzeségbe.
  2. Egy bizalmat keltő üzleti fotón pozitív kifejezés ül az arcodon, és nem vagy sem mogorva, sem szomorú, sem kifejezéstelen, sem unott.
  3. Egy bizalmat keltő portré fotón a szemed szépen csillog, mert nem vagy sem fáradt, sem enervált, sem tompa.
  4. Egy bizalmat keltő portrén szép a szemfényed és a pupillád, pl. nem látszik a szemedben 4 lámpa.
  5. Egy bizalmat keltő üzleti fotón hasonlítasz önmagadra, tehát nem érettségi tablókép, és főleg nincs szétretusálva, de bárkit lehet olyan előnytelen szögből fotózni, ami alapján alig fogják a saját ismerősei is felismerni.
  6. Egy bizalmat keltő portré fotó a legelőnyösebb arcodat mutatja. Mindenkinek van előnyös és kevésbé előnyös arca, ennek megtalálása a fotós feladata.

Nem véletlen, hogy valakivel 2 órát is kell foglalkoznom egy üzleti portréfotózás során, amíg sikerült megtalálni azt a szöget, azt a kifejezésmódot, ami az ő legelőnyösebb arca.

ÜZLETI PORTRÉFOTÓZÁS EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

Az üzleti portré fotózás és a céges portré fotózás mellé igényelhető extra szolgáltatásként 

  • tárgyaló bérlés, hogy a fotózás előtt vagy után ne kelljen rohannod, hanem el tudd intézni egy üzleti tárgyalást, egy fontos videó hívást vagy egy gyors állásinterjút stb. 
  • FreeWifi, kávé, tea, ásványvíz ajándék a tárgyaló és a fotózás mellé

ÜZLETI PORTRÉFOTÓZÁS STÚDIÓBAN

Hölgyeknek és uraknak, kifejezetten üzleti portréfotózás műteremben rövid határidővel, akár már másnapra. Nyerd el a vevőid, ügyfeleid bizalmát az üzleti portréddal!

“Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok.”

SM
vállalatvezető

Üzleti Portré fotózás Budapesten, Kelkó Niki Portré fotós

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató

Üzleti portréfotó galéria:

Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
HAPP OLIVÉR portré fotó
Üzleti PortréFotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Portré fotózás - üzleti
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Happ Oliver üzleti portre foto konyv
Női Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti PortréFotózás