Férfi Portréfotózás 

Tedd professzionális megjelenésűvé weblapodat, konferencia portrédat, LinkedIn vagy társkereső profilodat vagy az önéletrajzodat!

KÉRJ IDŐPONTOT azonnal +36306003623 és akár már 6 munkaórán belül kaphatsz időpontot a fotózásra és további 2 munkaórán belül a nemzetközi szintű felvételeket is átveheted!

A fotók átadása rendkivül rövid határidővel és online történik.

 

Férfi Portréfotózás

Egy marketing világban élünk, ahol a látszat és az első benyomás fontosabb, mint a tartalom! Pl. a LinkedIn-en ír neked egy ismeretlen, hogy szeretne veled egy lehetséges együttműködésről tárgyalni, de megnézed a profilját, és a fotója borzasztó amatőr. Továbbolvasva a profilját, ami egész ígéretes, de végül döntened kell, hogy megér-e egy találkozót az illető.

Mennyire könnyű ezt eldöntened, ha profi a fotója, és mennyire, ha amatőr?

Ha olyan szakmában, iparágban dolgozol, ahol fontos a személyes márka, ott akár duplázhatod vagy bizonyos célpiacokon még triplázhatod is a népszerűségedet egy üzleti felmérés szerint!

Vagy épp álláskereső vagy? Így csak egy kérdés van, a 150 pályázat közül kiemelkedik-e annyira a te önéletrajzod, azon belül is a fotód, hogy behívjanak egy interjúra?

Egy jó fotó ezt tudja neked nyújtani:

  • Szimpatikus, bizalomgerjesztő és hiteles ember vagy már a fotó alapján!
  • Ha pl. tanácsadó, coach, ügyvéd vagy orvos vagy, akkor sokkal nagyobb lesz a bizalom irántad már első látásra, és hitelesebb is leszel, mint szakember!
  • Ha vezető vagy ügyfélkapcsolati pozícióra pályázol, akkor sokkal nagyobb arányban hívnak be interjúra, mint azokat, akiknek az önéletrajzában egy mobillal készített amatőr fotó van!

A fotó után következik minden más. Tudom, hogy nonszensz, de sajnos a mai napig igaz, hogy az első benyomással kezdődik minden. Álláskeresés során az önéletrajzoddal találkoznak először és a benne lévő fotóddal. Nem mindegy, hogy mit adsz ki a kezedből!

Egy jó orvosi, tanácsadói, ügyvédi portré ezt tudja neked nyújtani: szimpatikusnak látszol és hitelesnek, ezért magasabb arányban jelentkeznek be rendelésre vagy keresnek meg a weboldalad vagy LinkedIn profilod látogatói!

Mitől lesz egy férfi portré fotója bizalmat keltő?

  1. Egy bizalmat keltő fotón először is a kamerába nézel, nem lefelé és főleg nem el a messzeségbe.
  2. Egy bizalmat keltő fotón pozitív kifejezés ül az arcodon, és nem vagy sem mogorva, sem szomorú, sem kifejezéstelen, sem unott.
  3. Egy bizalmat keltő fotón a szemed szépen csillog, mert nem vagy sem fáradt, sem enervált, sem tompa.
  4. Egy bizalmat keltő fotón szép a szemfényed és a pupillád, pl. nem látszik a szemedben 4 lámpa.
  5. Egy bizalmat keltő fotón hasonlítasz önmagadra, tehát nem érettségi tablókép, és főleg nincs szétretusálva, de bárkit lehet olyan előnytelen szögből fotózni, ami alapján alig fogják a saját ismerősei is felismerni.
  6. Egy bizalmat keltő fotó a legelőnyösebb arcodat mutatja. Mindenkinek van előnyös és kevésbé előnyös arca, ennek megtalálása a fotós feladata.

Nem véletlen, hogy valakivel 2 órát is kell foglalkoznom egy portréfotózás során, amíg sikerült megtalálni azt a szöget, azt a kifejezésmódot, ami az ő legelőnyösebb arca.

Először nem akartam profi fotóst felkeresni, mert még hadakoztam a beállított pózok ellen. Niki honlapjára térve viszont sokat gondolkodtam, hogy ha szeretnék valóban jobb minőségű képeket, akkor kell a profi hozzáállás és berendezés is.

Ahogy Niki is, én is emberekkel foglalkozom, és mint ilyen mindketten szolgáltatást nyújtunk. De ettől persze sokkal többet. Ezt volt jó látni a Vele való munka során is.

Nem csak arra törekedett, hogy legyen pl. 8 olyan beállás, ami mindenkinek jól áll, hanem nekem mire van szükségem, és azt hogyan lehet a legjobban bemutatni, elérni. A hangulat eléggé közvetlen és felszabadult, ehhez kell az Ő profizmusa, de személyisége is. Közben pedig, készültek a fotók. Ha lett volna is lámpaláz, vagy egyéb gondolatok, amik az objektív másik oldalára állva jönnek elő, már nem voltak zavaróak.

A képek minősége és az utómunkák alapossága ugyancsak nagyszerű. Köszönöm a közös munkát!

 

Rém László

https://laszlorem.com

„Köszönjük a képeket, Rólam nem készültek még ilyen jó képek.

Cs. Péter

Férfi portré fotózás

Férfi portréfotózás budapesti stúdióban

A fotózást az általad kért időpontban szervezzük meg. Leterheltségemtől függően akár 8 munkaórán belül is kaphatsz időpontot fotózásra. A képátadás rövid határidővel, akár másnap megtörténik!

Jelentkezz be a +36 30 600 3623-as telefonszámon és érdeklődj a szabad időpontok után (vagy nézd meg az online időpontfoglalóban itt) és akár már másnap új, professzionális portréfotóid lehetnek.

A fotózást a stúdiómban, de akár külső helyszínen, a rendelődben, irodádban, stb. is megszervezhetjük. A helyszínen kiemelten figyelembe veszem a személyiségi jogokat, akár a munkatársaid, akár a pácienseid/ügyfeleid kerülnek a kamera elé.

A férfi portré fotózás árait itt találod. Külső helyszíni fotózást egyedi ajánlat szerint készítem (kiszállási díj, stúdió eszközök kiköltöztetése, stb.) az igényelt darabszámtól függően.

Kiszállás: elsődlegesen Budapesten és Pest megyében, de igény szerint az egész ország területén (és azon is túl).

Vedd fel velem a kapcsolatot és kérj időpontot akár rövid határidőre: +36 30 600 3623

FÉRFI portréfotó galéria:

Üzleti portré fotó készítés
Fogorvos fotózása
PORTRÉFOTÓZÁS
Fogorvos portré fotózás
férfi portré fotózás
Orvos_rendelo_fotozas
Orvos portré fotózás
férfi portré fotózás
Orvos portré fotózás
PORTRÉ FOTÓZÁS: férfi portré fotózás
Fotózás: portéfotózás
Férfi portré fotózás
Üzleti portréfotózás
Portré fotózás
Önéletrajz fotó, önéletrajz fotózás
FOTÓZÁS: Portréfotózás Budapesten
PORTRÉFOTÓZÁS: üzleti portréfotózás
Portréfotózás - dupla férfi portré
Fogászat fotozás
Fogászat fotozás
Férfi portré fotózás
ferfi-portrefotozas
Üzleti Portréfotós, Kelkó Niki
Portréfotózás - üzleti portréfotózás
Portréfotózás
orvos portré fotózás
MARKETING specialista
portré fotózás
portré fotózás
Férfi portré fotózás
Férfi portré fotózás