Konferencia portré fotózás

Konferencián lépsz fel, és a szervezők holnapra kérnek tőled egy jó fotót? Nem probléma!

Önéletrajz fotózás, Kelkó Niki
Manapság az emberek nagy része első benyomás alapján ír le egy embert, ami már az első 3 másodpercben kialakul. Egy konferencián nagy megtiszteltetés, ha lehetőségünk nyílik mások előtt beszélni. Ebben az esetben, az első benyomás nem onnan kezdődik, amikor a színpadra lépünk, hanem már sokkal előbb. Amikor meglátják a fotónkat a marketing anyagokon, ott lesz az első találkozásunk a résztvevőkkel, ezért fontos igazán, hogy milyen portré fotóval szerepelsz a konferencián.

Ha a konferencia résztvevők szemében pozitív az első benyomásod a portréd alapján, akkor szemükben szakmailag is meggyőzőbb lehetsz az előadásod során.

Konferencia portré fotódat akár 1 munkanapon belül elkészítem neked, így nem lesz probléma, ha a szervezők holnapra szeretnének rólad fotót.

 

Vajon mi lesz rólad az első gondolata?

  • Ez egy szimpatikus ember, vagy már a fotó alapján unszimpatikus?
  • Szakmailag mennyire adhatok a szavára?
  • A konferencia fotód hiteles képet ad rólad?
„Niki olyan üzleti portré fotót készített rólam, ami nagyon tetszik nekem is és másoknak is. Megragadta azt, aki vagyok. Olyan körülményeket teremtett, amik között könnyű volt természetesen és derűsen viselkedni, hogy jó képek készülhessenek rólam. Köszönöm!”
Magda Attila

„Niki által készített fotók teljesen lenyűgöztek. Tökéletesen elkapta azokat a pillanatokat, amelyek a legjobban tükrözik a személyiségemet. Köszönöm az együtt töltött időt!”
Oman Hajnalka

„Nikivel való közös munkáinkat nagyon élveztem. Szakmailag és emberileg is megbízható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”
Sóos Vince Gábor

Konferencia fotózás professzionális fotóstúdióban

Konferencia Portré Fotózás az általad kért időpontban szervezzük meg, és igény szerint a képátadás rövid határidővel, akár már másnap megtörténik! Jelentkezz be az alább látható naptárban lévő valamelyik szabad időpontba.

ÜGYFELEIM

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató

Konferencia fotó galéria:

Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás Budapest
Önéletrajz fotózás Budapest
Önéletrajz fotózás Budapest
Önéletrajz fotózás
Önéletrajz fotózás Budapest
Önéletrajz fotózás