Portréfotózás

A jó portréfotó arról szól: Hogyan tudod egyetlen pillantással elnyerni az üzleti megrendelőd vagy a pácienseid bizalmát?

Legyen neked is olyan portré fotód (üzleti vagy magán portré), ami elad téged vagy a termékedet/szolgáltatásodat, bízalmat épít. A portréfotó a te legjobb marketing anyagod.

Üzleti portré fotózás

A portréfotókat számos helyen felhasználhatod, ügyfeleim legtöbbször:

 • weboldalra,
 • LinkedInre,
 • Facebookra,
 • PR és szakcikkhez,
 • szakmai önéletrajzhoz,
 • konferenciá portréhoz,
 • vagy barátnak, barátnőnek, szülőknek lesz ajándékba a jó portréfotó.

Mivel az első benyomás rettentően fontos a mai világban, ezért sok múlik azon a fotón, amit online használsz. A portréfotózás során segítek megtalálni neked azokat a testtartásokat és pózokat, amik igazán előnyösek számodra.

Hölgyeknek a portréfotózás előtt feltétlen javaslom a sminkest,

„Egy fényképek nélküli ügy nemcsak hogy elfelejtett, de vesztett ügy is”. Robert Capa

Gyere el akkor is, ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó portré fotók, bárki is próbálkozott volna. Egyébként 10 emberből 9 úgy gondolja, hogy róla nem lehet jó portréfotót készíteni, ami nem igaz! Természetesen rajtad is múlik, hogy lehet-e rólad jó képet készíteni, de nem az adottságaidon, hanem azon, hogy mennyire vagy ott fejben a fotózáson:

 • nem vagy fáradt, hanem kipihent és jókedvű,
 • nemcsak szürke ruhákat hozol, hanem színeseket is,
 • és odafigyelsz a fotós utasításaira.

Erre 100% garanciát vállalok, mert biztos vagyok benne, hogy rólad is tudok jó portréfotókat készíteni. Ha a fotózás után nem találsz magadról megfelelő képeket, akkor nem kell kifizetned a műtermi fotózást. 

Egy jó minőségű portré fotó a legjobb marketing eszközöd.

„Niki minden gátlásomat feloldotta, gyorsan elszállt az idő, rengeteg képet készített, és ami a lényeg: rólam, még senkinek sem sikerült ilyen természetes, mosolygós fotót készítenie. Nagyon köszönöm Niki 🙂 Szinte szebb, mint az eredeti alany 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom Nikit, profi és türelmes fotós :)”
Nyári Zsuzsanna

„Nagyon precíz, profi és kedves fotós! Nagyon elégedett vagyok a munkájával! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)”
Hellinger Elvira

„Professzionális és gyors munkavégzés.”
Szőllősi Ferenc

„Niki olyan arcomat mutatta meg, ami addig ismeretlen volt számomra, és ezáltal sok pozitív változást hozott az életembe. Nagyon jó volt vele együtt dolgozni, az eredmény pedig profi lett. Köszönöm, Niki! 🙂 „
Fábián Andrea

Milyennek kell lennie egy jó portré fotónak?

 • legyél szimpatikus rajta!
 • ismerjenek rád a barátaid, családtagjaid!
 • és ne legyél túlretusálva!

Portréfotózás során olyan fotókat készítünk, amin keresztül te magad, a saját személyiséged köszön vissza, amin keresztül barátaid, üzleti ügyfeleid rád ismernek, új ügyfeleid felé pedig bizalmat és szimpátiát építesz.

A portréfotózás közös munka, ami során nem elég a portréfotós szakmai tudása, nem elég a jó világítás, a stúdiótechnika és a profi fényképezőgép. Szükséges a te szándékod, a figyelmed is.

Ügyfeleim jó részével már a fotózás előtt komoly előkészítő munka zajlik. Megtervezzük, kitaláljuk a fotókat a felhasznált felületnek megfelelően, mert más fotót igényel egy nemzetközi szaklapban megjelenő cikk, és mást egy Facebook portré.

“Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják.”

MIHÁLY PÉTER
ügyvezető igazgató

Portréfotózás Budapesten | Kelkó Niki Portréfotó Specialista

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató

Portréfotó galéria:

Portré fotózás
portré fotózás
Portré fotózás női
Portré fotózás
Portré fotózás
Portrefoto, portrefotozas ferfi portre Budapest