Orvos portré fotózás

Orvos portré fotók készítése, magán rendelők, klinikák, fogászatok és egészségügyi termékek fotózása.

Orvos portré fotózás rendelőben
MIÉRT VAN SZÜKSÉGE JÓ PORTRÉ FOTÓKRA EGY ORVOSNAK?
 
Miért kellenek a magánrendelésekről és a fogászatokról bemutatkozó képek?
 
Egy orvos weboldalának elsődleges célja, hogy hiteles legyen, a pácienseiben és a honlap látogatóiban bizalmat ébresszen és ezen keresztül fel tudja tölteni a magánrendelése időpontjait.
 
Ezen kívül az orvosi portréfotókat számos helyen felhasználhatod még, pl.:
  • szakmai cikkekhez,
  • orvosi konferenciákon,
  • belépőkártyákon,
  • prospektusokon,
  • egészségügyi weboldal.
Wáberer medical center
L33 medical orvosi rendelő
Portréfotózás Budapesten: Naturaldent cégnek
Portréfotózás Budapesten: Revital-Medical Center
Fogorvos_fotozas_Avicenna_dental
Dentál Duett fogorvos fotózás

Egy jó orvos portréfotó ezt tudja neked nyújtani:

Orvosi magán praxisok, kórházak vagy fogászati rendelők fotózása során elengedhetetlen, hogy bizalmat sugárzóan ábrázoljunk téged és a munkakörnyezetedet. Leendő pácienseid nagy része nem tudja megítélni a szakmai tudásodat, ezért abból ítél, amit a weboldaladon lát!
 
Mi alapján bíznak meg a páciensek egy orvosban és egy rendelőben? Személyes tapasztalataim alapján az orvos legyen szimpatikus már a fotója alapján. De mitől szimpatikus egy orvos?
 
Attól, hogy a fotón barátságosnak tűnik. Világos háttér előtt egy mosolygós, jó kisugárzású embert látunk, aki ráadásul jó stílussal öltözködik, ami lehet akár egy műtősruha is, vagy orvosi köpeny is, a lényeg, hogy a kép összhatása mindenképpen professzionalitást sugalljon. Vagyis az orvos egy jó portrén egyszerre professzionalitást és barátságos, emberi hozzáállást sugall.
Az Orvosi portré fotó mellett az orvosi rendelőről készült enteruőr fotó éppen annnyira fontos, mintha az intro videót rendelnél.
 

 

 

“Niki valóban profi fotós, aki a legjobbakat hozza ki belőled. Elkötelezettsége és a részletekre való odafigyelése a fotózást nemcsak szórakoztató élménnyé tette, de a legjobb eredményeket is hozta. Köszönjük Niki a szakmai munkát”

Dr. AJANG Farid

fogorvos, Igazságügyi fogorvosszakértő, Avicenna Dental Kft.

Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat.”

DR. BENJAMIN GÜMMLICH

orvos, endokrinológus

Fogorvos fotózás
 
Ha a rendelőd nem olyan, hogy szívesen mutogatod fotókon (pl. sötét, faburkolatos lakásrendelő), akkor egy fehér hátterű iroda is megteszi (ilyen van a stúdiómban), vagy élő háttér szép fényekkel (ilyen is van a stúdiómban).
 
A háttérnél azonban sokkal fontosabb az a fesztelen hangulat, amit maximálisan igyekszek megteremteni a stúdiómban, amikor eljösz hozzám, mert ezen múlik, hogy mennyire leszel barátságos a fotókon. Pontosan ezért fontos, hogy szánj elegendő időt a fotózásra, mert van, akinél 1-2 órára is szükség van a fesztelenség eléréséhez, enélkül max. egy jó igazolványképed lesz (nem igazi és hiteles orvosi portré fotó).
Egy jó orvosi portré ezt tudja neked nyújtani: személyiséged, hitelességed visszaköszön a képeiden, ezért magasabb arányban jelentkeznek be rendelésre a weboldalad, Facebook oldalad látogatói!
 
Akár a stúdiómban, akár a helyszínen, a rendelődben, a fotózás során olyan képeket készítek, amelyek amellett, hogy szimpatikussá tesznek a leendő pácienseid szemében, természetesen megfelelnek az egyedi igényeidnek is. A rendelődben készült fotókkal tovább tudjuk erősíteni a szakmai hitelességedet és a bizalmat, mert a legzordabb rendelőt is igyekszem a lehető legbarátságosabbnak bemutatni.
 
A helyszínen továbbá kiemelten figyelembe veszem a személyiségi jogokat, akár a munkatársaid, akár a pácienseid / betegeid kerülnek a kamera elé. 
 
Vedd fel velem a kapcsoaltot és kérj időpontot akár rövid határidőre: +36306003623
 
Orvos portréfotózás és rendelő fotózás a saját környezetedben árai: A studió fotók árai a weblapomon. Külső helyszíni fotózás egyedi ajánlat szerint (kiszállási díj, stúdió eszközök kiköltöztetése, óradíj) stb. szerint kb. 95.000 Ft-tól / az igényelt darabszámtól függően.
 
Kiszállás: Elsődlegesen Budapesten és Pest megyében, de igény szerint az egész ország területén (és azon is túl).

 

Fogorvosi portré fotózás

Orvos portré fotózás galéria:

Orvos portré fotózás rendelőben
Fogorvos fotózása
Orvos rendelő fotózás
fogászati rendelő fotózás
Fogorvos portré fotózás
Orvos rendelő fotózás
Orvosi és rendelő portré fotózás
Orvos portré fotózás
Orvos portré fotózás
Orvos portré fotózás
Orvos portré fotózás rendelőben
Egészségügyi fotózás
Fogászat fotozás
fogászati rendelő fotózás
Igazságügyi fogorvos szakértő portré fotózás
fogászati rendelő fotózás
Orvos portré fotózás rendelőben
Orvos rendelő fotózás
orvos portré fotózás
Fogászat fotózás
fogászati rendelő fotózás
orvos fotózás
Fogászat fotozás
Orvosi rendelő fotózás
fogászati rendelő fotózás