Portréfotózás - kreatív portréfotózás

Portréfotózás – kreatív portréfotózás

A portréfotózást a legtöbben azért veszik igénybe, mert szükségük van pár új fotóra a weblapjukhoz vagy bármilyen céges megjelenéshez. Az itt alkalmazott klasszikus portréfotó az, ami kb. deréktól felfelé meg van vágva és a megrendelő vagy a model belenéz a kamerába. Az így készült képekkel személyessé tehető minden profil, újságcikk vagy céges megjelenés. Az üzleti prezentációk, a LinkedIn profilkép és bármilyen nemzetközi szakmai cikk.

A bevett szokás, hogy a profilképen túl, a weboldalhoz szükséges minden többi kiegészítő fotót pedig képügynökségtől vásárolják meg.

A mellékelt projektet Hosszú Zoltánnal közösen készítettük el, hogy bemutassuk, lehet más is egy portréfotózás.  Köszönöm Balázsnak is, hogy részt vett ebben a játékban.

A mellékelt portréfotózás azért készült, hogy megmutassuk, lehet kreatív, marketing vagy reklám fotókat is készíteni. A munka annyival több, hogy előzetes egyeztetésre van szükség. Egy személyes találkozóra, ahol megismerhetem a tevékenységedet, a személyiségedet és átbeszéljük az üzleti stratégiádat. A cél, hogy megtudjam, mit kell hangsúlyozni a weblapodon.

A portréfotózás is lehet kreatív: legyél te a saját weblapod reklámarca. Portréfotózás, kreatív portrék, marketingfotók készítése előzetes egyeztetés alapján. Kérd személyre szabott ajánlatunkat. Kelkó Niki portréfotós +36 30 600 3623

Portréfotózás - kreatív portréfotózás

Portréfotózás – kreatív portréfotózás

Kövess kérlek a Facebookon is vagy keress az Instagrammon!