Önéletrajz fotó, cv fotó:
Szoros kapcsolatban állok a HR szakmával, mert éveken keresztül álláskeresőket interjúztattam. Több ezer interjún vagyok túl, de azzal hogy férjhez mentem egy HR szakemberhez, végleg megpecsételődött a sorsom. Talán innen az önéletrajzfotók, a cv fényképek és az üzleti portrék fotózása iránti szeretetem, elkötelezettségem.
Tudtad ezt az önéletrajz fotóról?
Tudtad, hogy a HR-esek nagy része hajlamos, hogy a legelső benyomást az önéletrajz fotó alapján hozza meg? Úgy, hogy téged még soha nem látott? Sőt, meredekebbet mondok, a legfontosabb kiválasztási szempontjai egyike legyen?
Érted már miért elengedhetetlen a tökéletes önéletrajz portréfotó, még akkor is, ha csak a gondot jelenti a számodra? Én azért vagyok itt, hogy ezzel neked többel ne kelljen foglalkoznod. Elég ha tudod, kell egy jó önéletrajz fotó, a többit én megoldom.
Milyen hosszú a fotózás?
A fotózás időtartama kb. 20-60 percet vesz igénybe, az igényelt darabszámtól függően
Hogy választhatom ki a képeket?
A fotózás után közvetlenül van lehetőség arra, hogy a fotókat átnézd és a neked tetszőt kiválaszd. Amíg nem találod meg a megfelelő fotókat, addig nem engedlek haza. Szükség szerint újra a kamerám elé fogsz ülni, és addig dolgozunk amíg elégedetten nem állsz fel, hogy megvan a megfelelő önéletrajz fotó. Természetesen tanácsokkal, ötletekkel a fotózás ideje alatt végig segíteni foglak.
Hány darab fotót kapok meg?
Igényelt darab számtól függően. Az önéletrajz fotó alap csomag 4 db fotót tartalmaz.
Milyen formában kapom meg a fotókat?
A fotókat minden esetben elektronikus formában küldöm át. E-mailben, vagy Dropbox-on keresztül. A képeket nem hívatom elő, nem fénykép formában adom át.
Milyen minőségben kapom meg a képeket?
A fotózást követően a képek “nyers” formában kerülnek ki a gépből. Ezt követően kerül feldolgozásra, utómunkázásra és kisebb korrekciós retusálásra minden egyes átadásra kerülő fotó.
Mikor vehetem át a fotókat?
A fotózást követően – a darabszámtól és a leterheltségtől függően – 1-5 munkanapon belül továbbítom a részedre a fotókat.