Karácsonyi macis portréfotó története: 
Az év legszebb időszaka köszöntött be, itt a karácsony! Mindenki ünnepi lázban ég, hatalmas a készülődés. A legtöbben már elkezdtük megvásárolni az ajándékokat, megtervezni az ünnepi menüt, lepontosítani hogy a karácsony napjait mikor hol töltik vagy mikor kit látnak vendégül. Lassan kezdődik a karácsonyi izzok átvizsgálása, a fenyő megvásárlása és indul a nagy élelmiszer vásárlás is. Gondolom a karácsonyi dekoráció pedig már jó ideje kikerült a szobába, ablakra, ajtóra.

Karácsonyi macis portréfotó

Karácsonyi macis portréfotó

Nálam is karácsonyi láz van, de jó portré fotós lévén én egy kicsit máshogy készülök az ünnepekre! Most poroltam le pár régebbi fotós anyagot és elökerült Angi karácsonyi macis portré fotója is. Pár nappal korábban már kitettem ebből a fotó sorozatból egy képet. Emlékszel rá? Angi portréfotózása – karácsony

Aztán ma elérkezetnek láttam az időt, hogy a macis portré fotóit is feltöltsem a blogra.

Hosszú évek óta készültem erre a karácsonyi macis portréfotózásra. Angi, a modellem még csak 14 éves volt, amikor megismertem és amikor elösször készítettem el a leglső portréfotóit. Majd végre eljöttek az ünnepek és közvetlenül karácsony elött elkészítettem vele ezt a portréfotó sorozatot.
Angire azért esett a választásom, mert ő az a modellem, ami természetes szépsége, személyisége minden fotózáson visszaköszön. Nem pózol természetellenesen, nem akar minden áron megfelelni a fotósnak, a kamerának. Róla akkor tudok jó portréfotókat készíteni, ha sokat beszélgetünk, nevetünk és ha rá tudok hangolodni a valódi lényére, egyéniségére. Mert ahogy az összes portréfotózásomon arra törekszem, hogy a személyek valódi lényegét adjam vissza, úgyan úgy nála is ez a taktika vált be. A képeket elnézve, én elégedett vagyok! Köszönöm Angi!

Újra eltelt pár év és idén karácsonykor sikerült megosztanom vére a fotókat a világgal! Nagyon boldog karácsonyt! Éljenek a macis fotózások! 🙂

Angiről készítettem mási karácsonyi portréfotót. Ezzel szeretnék boldog karácsonyt kívánni!

Gyere hozzám portré fotózásra. Jelentkezz be fotózásra!

Szeretnél még több portréfotómat megtekintetni? Keress meg és kövess kérlek a következő oldalakon:

Facebook: https://www.facebook.com/KelkoNiki.hu/

Instagramon: https://www.instagram.com/nikikelko/