Instagram fotózás nőknek

Te minek neveznéd? Instagram fotózásnak? Női portréfotózásnak? Beauty fotózásnak?

Igen csak eltér ez a fotó a legnépszerübb Instagram fotóktól, de mi azért fotóztuk, hogy feltegyük erre a közösségi oldalra. Nézd meg itt (kattint és máris láthatod), mi volt az elmúlt év legnépszerübb Instagram fotója.

Nemrégiben készült el egy kék hátteres „Instagram” fotó sorozatom, aminek keressük a nevét. Én most Instagram fotózásnak neveztem el, pedig nem is az. Mégis úgy érzem, hogy egyenlőre ez a név illik hozzá a legjobban. De nem vagyok elégedett így sem a megnevezéssel. Neked mi jut eszedbe erről? Te minek hívnád? Küld el nekem, ha van egy jó neved!

A sorozatért külön köszönettel tartozok a modellnek, Szilvinek és Gabinak. Továbbá Anitának, aki éles szemével szintén észrevette a fantasztikus modellünk alkalmasságát erre a rég óta tervezett projetk elkészítéséhez. Most már csak egy barnahajú lány kell a következő sorozathoz!

Kék háttér, cuki szőke fotó

Szilvi pár üzleti portrét akart csináltatni, amikor eljött a fotó stúdiómba. Végül nem csak az eltervezett portrék születtek meg, hanem az Instagramra szánt portré fotó sorozat. Azt hiszem jobb modellt nem is találhattunk volna.

Rendelj te is magadnak hasonló instagram fotó sorozatot!

Instagram fotózásra itt tudsz bejelentkezni!

Kövess Facebookon vagy Instagramon!

Instagram fotózás női

Instagram fotózás női