Gyorsan kell egy portréfotó /önéletrajz fotó?

Portréfotósként elsősorban üzleti területre szakosodtam. Ismerem tehát azt, amikor váratlanul szükség lesz egy üzleti konferenciához vagy egy újságcikkhez nemrég készített fotóra. Természetesen az is előfordult már a praxisom során, hogy hirtelen mondtak fel valakinek, és ő még aznap este el akarta küldeni az önéletrajzát – ehhez pedig friss portréképekre volt szüksége.

Mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor váratlanul szükségünk lesz friss portré képekre, mert az eddig használt már vállalhatatlanul régi vagy tényleg elavult. 35 évesen a diplomaosztón készült felvételeket használni finoman szólva is ciki. És hiába frissebb az esküvői, öltönyös képed, az pedig nem üzleti felhasználásra készült. Természetesen utóbbi esetén kivétel az, ha mondjuk a Facebook profilképedet akarod lecserélni – hiszen ott a barátaid látnak elsősorban.

A LinkedIn üzleti profilképedről viszont ez már nem mondható el. Az olyan üzleti felhasználású képeknél, ahol a portréfotód egyben a saját reklámod is, ott nem bízhatod a dolgokat a véletlenre. Tehát az esküvőn készült fotódat ide feltölteni elég amatőr hibának tűnik, különösen ha menedzserként vagy vezető beosztású munkatársként vagy jelen a cég életében. És ez alól az sem jelent enyhítő körülményt, ha nem egy multinál dolgozol, hanem a saját egyszemélyes vállalkozásodat vezeted. Az üzleti portréfotó üzleties megjelenés kíván. Vagy el tudod képzelni, hogy úgy mosolyogsz az ügyfeleidre, esetleg leendő főnöködre, ahogy az esküvőd napján a mennyasszonyodra mosolyogtál?

Mit tehetsz, ha tényleg gyorsan szükséged van egy önéletrajz fotóra vagy egy üzleti portréfotóra?
Vedd fel velem a kapcsolatot, telefonon keresztül!
– Meg fogjuk beszélni, hogy melyik napon tudok időpontot adni neked a fotózásra. A szabad időpontok a leterheltségtől függően változhatnak. A legtöbb esetben 6-24 órán belül van szabad időpontom önéletrajz fotóra vagy üzleti portréra.
– A fotózást követően azonnal elkezdünk dolgozni a fotóidon, így 2-3 munkaórán belül át is küldöm neked a nemzetközi szintű retussal elkészített felvételeket. Mire hazaérsz a fotózás után, és elkészíted az önéletrajzodat, addigra a cv fotód is megérkezik.
Önéletrajz vagy üzleti portréf fotózás kapcsolatfelvétel