gyermek fotózás Kelkó Niki fotós

Gyermekfotózás 2018-tól

Az elmúlt 12 év után, már nem csak portréfotózást és üzleti fotózást vállalok, hanem gyermekfotózást is!

Az előző év tapasztalatai alapján úgy döntöttem, ideje egy kicsit jobban beleásnom magam a témába és továbbképzésen résztvennem. Egy hosszabb utazás során lehetőségem volt új területen kipróbálni a fotós tudásomat. Igy született meg a gyermekfotózás csomagom! 🙂

A gyermekfotózás téméban a legelső munkám ez a két angyal volt. Fogadjátok szeretettel ezt az anyagomat:

Új év első csodái, gyermekfotózás: Két tündér lány, aki családostul látogatott el a fotóstúdiómba.

Hálás vagyok nektek a sok vidámságért, nevetésért és a lányok végtelen profi hozzáállásáért. Külön köszönöm Editnek is a “háttérmunkát”, aki jelentkezett hozzám, felkellékezte a kis csapatot és akinek a szíve nélkül nem jöhetett volna létre ez a germekfotózás!

Köszönöm nektek. Örök emlék marad ez a nap! 🙂

Alig telt el a karácsony, máris munkába álltunk és elkészítettem ezeket a gyermek portré fotókat. Korábban szinte kizárólag csak felnöteket fotóztam ezért csak most tapasztaltam meg, hogy mennyire profin és elkötelezetten tudnak dolgozni a gyerekek.

A két kislány olyan szinten profin viselkedett a kamera elött, hogy még az üzleti portréfotózásnál is ritkán tapasztalok ilyet. Konkrét ötleteik is voltak, hogy melyik ruhához milyen kiegészítőt vegyenek fel, hogy kiengedett vagy összefogott hajjal legyenek lefotózva stb.

És a két kis tündér nem csak a fotózáson nyujtottak profi hozzáállást. Mindketten sportolnak és nagyon szép eredmények vannak a hátuk mögött!

Köszönöm lányok, hogy engem választottatok a gyermek fotózásra! 🙂