Fogorvosi portréfotózás

Dr. Ajang Armin Farid fogorvos megkeresésére azonnal igent mondtam. Elég sok fogorvos ügyfelem van, akiknek portréfotókat készítettem: egyéni fotózások, csapatképek, fogászati rendelők kerültek már be a fotós portfoliómba. Most viszont más jellegű volt a munka, a rendelőjének mindennapjait kellett végigfotóznom a fogorvos, a fogászati asszisztens bemutatásával és a betegkezelés élő ábrázolásával. A rendelőről is készültek felvételek, a munkatársakról meg portréfotókat készítettem.

Dr. Ajang Farid rendkívül kedves, barátságos és precíz fogorvos, ennek megfelelően ugyanennyire könnyen ment a közös munka is.

Fogorvos fotózás

Dr. Ajang Farid fogorvos portré fotózás, Avicenna Med and Dent

A fogorvos

Dr. Ajang Farid perzsa származású fogorvos, aki Bécsben született egy orvoscsalád gyermekeként és miután megszerezte a szakmai diplomáját Budapesten nyitotta meg a rendelőjét – Avicenna Med and Dent. Tanult az Egyesült Államokban (harapásnyomok elemzését) és így 2005-től már igazságügyi fogorvos szakértőként is dolgozik.

Rendszeresen tanít a Semmelweis Egyetem Igazságügyi Orvostani Intézetében és évről évre vendégelőadóként is megjelenik pl. Jeruzsálemi Orvosi Egyetemen (Hebrew University), de tréningeket, továbbképzéseket és előadásokat is tart.

Igazságügyi fogorvos szakértő portré fotózás

Portré fotós: Igazságügyi fogorvos szakértő Dr. Ajang Farid fogorvos fotózása

Az igazságügyi fogorvos szakértő

Dr. Ajang igen intenzíven éli a mindennapjait, sokat ingázik a rendelője, az oktatási helyszínek (akár Magyarországon, akár küldölfön) és a tanácsadói munkái között, pl. 2019 május végén történt dunai hajóbaleset áldozatainak az azonosításában is részt vett csapatvezetőként.

Dr. Ajang Armin Farid életpályájáról itt olvashatsz bővebben is!

Fogászat fotózás

Fogászat fotózás

 

 

Avicenna Med fogászat fotózása

Avicenna Med fogászat fotózása

 

Orvosi és fogorvosi fotózásról és fogászati rendelő fotózásról bővebben itt találsz információt: https://kelkoniki.hu/fotozas/orvos-portre-fotozas/