Portréfotózás: Női üzleti portréfotózás

Az egész történetünk pontosan augusztus 20-án kezdődött, amikor épp az egyik kedvenc kávézómban ültem és a marketing stratégiámon dolgoztam. Kortyoltam egyet a finom capuccinóból és megcsörrent a telefonom. Tünde hívott, aki bemutatkozott és elmesélte, hogy újonnan készülő weboldalához lenne szüksége pár portré fotóra egy különleges helyszínen.

coach és üzleti portré fotózásTünde egy magabiztos, határozott, csinos nő, akiről már a beszélgetés során érezni lehetett, hogy a legjobbat adja az ügyfeleinek, és a legjobbat hozza ki magából minden körülmények között. Már az első egyeztetés kezdetekor átjött az elképzelése és világosak voltak az elvárásai. Fixáltuk a portréfotózás napját és a helyszínt, és igencsak lelkes lettem mindattól, amit elmondott magáról, a terveiről és a weboldalához szükséges portrékról.

A hét végén korán keltem és vasárnap 8 órakor már a helyszínen voltam egy „fénytesztre”. Körbejártam a hotelt, a környéket, teszt fotókat készítettem és megnéztem a nap irányát, belőttem a fotózás napján várható napfelkelte helyzetét és a nap várható mozgását.

Hétvégén aztán nekiálltunk mindketten anyagot gyűjteni és „mood boardokat”, fotókat összerakni az elképzelésekről, elég szép számban összegyűltek a Pinteresten a képek. A cél az volt, hogy Tünde személyiségét adjuk vissza a képeken, meg tudjuk jeleníteni az elhivatottságát, a professzionális hozzáállását a munkához, de mindezt úgy, hogy a közvetlensége, az élet iránti szeretete is átjöjjön. Ő ugyanis egy olyan stratégiai mentor, coach, aki komoly dolgokra vezeti rá az ügyfeleit, de mindeközben ezek a tanácsadások mindig rendkívül vidáman és fesztelen légkörben zajlanak.

coach és üzleti portré fotózás

Portréfotózás szakadó esőben

A fotózás napján aztán szakadó esőben indultunk el otthonról, kis stábunk (Attila a fodrász, és Rita a sminkes) lelkesedését viszont nem lehetett letörni. Tünde gyorsan megkapta a hajdúsítást és egy természetes sminket. Mindkét kollégám figyelembe vette, hogy a természetes vonalat akarjuk erősíteni, a letisztultságát és a természetességét bemutatni.

Az eső pedig esett, és a terveinket, hogy napfelkeltés budapesti látképpel indítjuk a portré fotózást gyorsan elmosta a zápor, így a belső terekben kezdtünk a munkát. Íróasztalos, kávézós, ügyféllel dolgozós felvételek után jutottunk el a hangulatképekhez, ahol a helyszín atmoszféráját és fényeit igyekeztünk hozzáadni a portrékhoz. Tünde is tervezett, mert apró kiegészítőkkel lágyította magához a teret. Szerintem ez zseniálisan visszaadta a professzionális hozzáállását, és mégis nőies megjelenését. A fotózáshoz is rendkívül maximalista módon állt hozzá, a legjobbat hozta ki önmagából és a csapatból.

Budapesti portréfotózás az eső után

A nap végén pedig az időjárás is megkegyelmezett nekünk, mert kisütött a nap. Egyszer csak elénk tárult Budapest kicsit párás látképe, ami ezzel megkoronázta a napunkat. A kora reggeli kezdést, a kicsit szomorkás, szürke időjárást azonnal elfeledtük, és gyönyörködtünk a naplementében. Még egy szivárvány is feltűnt a háttérben, amivel már már szinte giccses volt a tájkép. Később ezt nem is használtuk fel.

“Nagy dolgok megvalósításához nem csak cselekednünk kell, de álmodoznunk is; nemcsak terveznünk, de hinnünk is.” Anatole France
„Belényesi Tünde, Business Karrier Transzformáció & Üzleti Mentor

„Váltsd valóra vállalkozói álmod és élj abból, amivel szívből szeretsz foglalkozni!” – Your Heart Business by Tünde Belényesi

Your Heart Business by Tünde Belényesi – Üzleti mentorálás ambiciózus női vezetőknek, akik készek elindítani jövedelmező vállalkozásukat, hogy abból éljenek meg, amivel szívből szeretnek foglalkozni, úgy, hogy ne kelljen sem a magánéletüket, sem pedig az egészségüket feláldozni. Tünde missziója, hogy segítse és kísérje ügyfelei önmegvalósítását az életcéljukat támogató hivatásuk és vállalkozásuk elindítása és fejlesztése által.

coach és üzleti portré fotózás

coach és üzleti portré fotózás

Tünde tudatos döntése eredményeként 26 év sikeres banki karriert hagyott maga mögött, amely során felsővezetőként a kis- és középvállalatok stratégiai fejlesztésével foglalkozott annak érdekében, hogy megvalósítsa régi álmát, szíve vállalkozását, melyben sikeres, ambiciózus vezetőnőknek segít vállalkozói álmaik valóra váltásában, az örömteli, hivatásban és magánéletben harmonikus, gazdag élet beteljesítésében.

A saját önmegvalósító útján alkalmazott stratégiákból megalkotott 6 lépéses módszertana és programja segítségével Tünde ügyfelei elsajátítják a vállalkozói sikereket támogató üzleti siker mentalitást, valamint a legújabb üzleti és marketing stratégiákat, és megalkotják az életcéljukat támogató üzleti modellre épülő vállalkozást, amely által üdvözölhetik első ügyfeleiket, növelhetik bevételeiket.

coach és üzleti portré fotózás

Tünde weboldala jelenleg fejlesztés alatt áll, de elérhető a tunde@yourheartbusiness.com  email címen, a facebook-on és instagram-on (@yourheartbusiness), valamint a +36 30 3342125 telefonszámon.”

Tudj meg többet Tündéről és olvasd el az anyagát!

Website:  www.yourheartbusiness.com
Social:  @yourheartbusiness