Instagram fotózás

Ha a közösségi médiában komolyabb sikereket szeretnél elérni, akkor érdemes egy hónapnyi posztot előre lefotózni

Professzionális Üzleti Portré fotózás, Kelkó Niki Portréfotós
Professzionális Üzleti Portré fotózás, Kelkó Niki Portréfotós

Magyarországon is nagy teret hódított az Instagram, ami egy kiváló platform, hogy megosszunk magunkról és akár cégünkről fotókat nagy célközönség előtt Self-Branding céllal. Az Instagram minőségi szempontból egy nagyon érzékeny felület, mivel itt elvárás, hogy magadról kitett fotók tökéletesek legyenek. Ez számodra is nagy előnyökkel jár, mert úgy tudod bemutatni magad, hogy vonzó legyen mások számára a profilod / személyiséged / márkád.

Számos telefonnal már nagyon szép fotókat lehet készíteni, de ha igazán profin akarod csinálni, akkor el kell jönnöd egy Instagram Fotózásra. Itt olyan képeket és képsorozatok készítek rólad, ami mindenkit lefog nyűgözni. A műtermi fotózás 120-180 percet vesz igénybe, ami után 20 retusált fotót kapsz kézhez, amiket 8 munkaórán belül megkapsz.

A fotózás minősége érdekében sminkest is tudok szervezni. (ajánlott)

„Nagyon örülök, hogy Nikit választottuk, profi fotós, szuper képeket készít és remekül bánik a gyerekekkel is. Élvezet volt vele a fotózás. Szívből ajánlom őt mindenkinek. Csakis 5 csillag! Köszönjük Niki!”

Seres Anikó

„Niki egy fantasztikus ember és profi fotós. Szeretem ahogy minden részletre figyel, ahogy kihozza az emberből (szinte észrevétlenül) a legjobb formáját. Portré fotózásban verhetetlen, családi képeket is készített rólunk amik nagy kedvenceim! Hihetetlen közvetlen, ugyanakkor nagyon alapos és maximalista. Alig várom a következő fotózást!”

Csényi Melinda

„Nemigazán voltam fotózáson még, így kíváncsi voltam, hogy milyen lesz. Niki nagyon közvetlen és kedves, így jó hangulatban telt a fotózás. Figyel arra, hogy fotós szemszögből is és a te szemszögedből is jó képek készüljenek. Mindenkinek ajánlom. Nekem világbajnok.”

Márkus Mihály

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató

Instagram fotók galériája:

Üzleti Portré fotózás Budapest
Üzleti Portré fotózás nőknek
Üzleti Portré fotózás
Üzleti Portré fotózás
Üzleti Portré fotózás Budapest
Portré fotózás, portré fotó
Portré fotózás Budapest
Portré fotózás Budapest
Üzleti Portré fotózás Budapest