Portré Fotózás exkluzív helyszínen

Vannak helyzetek, amikor egy sima portré, üzleti portré fotózás már nem elég. Többre van szükséged egy smina stúdiós portré képnél.

Professzionális Üzleti Portré fotózás, Kelkó Niki Portréfotós
Az üzleti-és magánéletben is számos olyan helyzet adódhat, amikor nem műtermi portré fotózásra van szükségünk. Ennek legtöbbször az az oka, hogy szeretnénk a fotókat még személyesebbé tenni, ahol már a helyszín is nagy szerepet tölt be a képen, hogy mit fog kommunikálni az adott portré fotó.

Az alábbi helyszíneken készíthetjük el exkluzív portré fotóidat:

  • az irodádban,
  • a cégedben,
  • a tárgyalódban
  • vagy egy külső exkluzív (bérelt) helyszínen.
Manapság ez a portré fotózás csúcsa, amikor előre megtervezzük az egész fotózást az utolsó részletig. Onnan kezdve, hogy milyen felhasználásra szeretnénk a portré fotókat elkészíteni? Mi legyen az üzenete a fotónak és ahhoz milyen öltözéket és helyszínt válasszunk.

Az exkluzív portré fotózásról minden esetben egyéni árajánlatot adunk az igényelt darabszám, a helyszín, a szükséges eszközök és a képek jogait illetően.

„Niki már sokszor fotózott, különböző témában és mindegyik zseniálisan sikerül. Kedves, közvetlen és nagyon tehetséges fotós!”
Kincses Kitti

„A közös fotózás minden pillanata igazán jó volt, és végtelenül elégedett vagyok a képekkel, amik készültek (és hozzátenném, hogy alapvetően nagyon maximalista vagyok :)). Csak ajánlani tudom Nikit Mindenkinek! :)”
Vona Kitti

„Profi munka, csodálatos képek! Szívből ajánlom mindenkinek!”
Gavlik Zsófia

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató

Exkluzív helyszínen készült fotók galériája:

Üzleti Portré fotózás Budapest
Üzleti Portré fotózás Budapest
Üzleti Portré fotózás Budapest
Üzleti Portré fotózás
Üzleti Portré fotózás nőknek
Portré fotózás, portré fotó
Portré fotózás Budapest
Portré fotózás Budapest
Üzleti Portré fotózás