Üzleti Portré fotózás

Tudtad, hogy ha az első benyomás az első 3 másodpercben kialakul? Egy igazán bizalmat keltő üzleti portré fotóval szerepelsz, azzal akár duplázhatod az üzleti bevételeidet?

Üzleti Portré fotózás, Kelkó Niki Portré fotós

Tedd személyessé az weboldaladat egy bizalmat keltő üzleti portré fotóval és duplázd meg a forgalmadat!

A magán életünkben is rettentően fontos az első benyomás, ami az emberekben az első 3 másodpercben kialakul. Itt dől el, hogy alapvetően mit gondolunk a másik személyről, akkor is ha nem teljesen tudatos. Ha ez ennyire fontos a kapcsolatainkban, akkor mennyit számít ez az üzleti életben? Tedd fel az őszinte kérdést magadnak: Az a fotó, ami a névjegykártyámon, weboldalamon, az emailben van magamról elég jó? Minőségi? Stílusos? Meggyőző és bizalmat keltő?

Ha valamelyik kérdésre a válaszod nem, akkor itt egy érdekes statisztika. Az igazán bizalmat keltő üzleti portré fotó az üzleti bevételt megduplázhatja, akár megtriplázhatja az adott célpiacon.

Gondolj bele, amikor valahol vásárolsz mennyire fontos neked, hogy az eladó meggyőző legyen? Vagy neked mindegy, hogy kitől vásárolsz, kit bízol meg, ő hogy néz ki, mennyire igényes, egyáltalán van-e fotója a weboldalán? Vagy szívesen rendelsz olyan weboldalról, ami személytelen, nincs kapcsolattartó, nincs arc, olyan személytől, akivel még sosem találkoztál és még üzleti portré fotót sem teszi fel az oldalára? Nem hinném.

Ha te nem vásárolnál ilyen embertől, akkor a potenciális ügyfeleid miért vásárolnának tőled? Azt javaslom, hogy gyere el egy üzleti portré fotózásra, had készítsünk rólad olyan üzleti portré fotósorozatot, ami jobb mint a versenytársaidé.

Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti PortréFotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Női Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti Portré Fotózás Budapest
Üzleti PortréFotózás
Üzleti Portré Fotózás Budapest

Az ingatlanos szakmában mára hétköznapi dologgá vált, hogy a névjegykártyájukon vagy a saját privát weboldalukon a üzleti porté fotójukat is feltöltik, de ez alapvető lenne minden olyan szakmában, ahol fontos a bizalom!

Pedig egy bizalmat keltő üzleti portré fotó elkészítése, amely kifejezetten a céges arculatnak megfelelő, továbbá a weboldalad struktúrájába illeszkedő, csupán 1-2 órát igényel (az előkészületek és a portré fotózás együtt).

MITŐL LESZ EGY ÜZLETI PORTRÉ FOTÓ BIZALMAT KELTŐ?

  1. Egy bizalmat keltő fotón először is a kamerába nézel, nem lefelé és főleg nem el a messzeségbe.
  2. Egy bizalmat keltő fotón pozitív kifejezés ül az arcodon, és nem vagy sem mogorva, sem szomorú, sem kifejezéstelen, sem unott.
  3. Egy bizalmat keltő fotón a szemed szépen csillog, mert nem vagy sem fáradt, sem enervált, sem tompa.
  4. Egy bizalmat keltő fotón szép a szemfényed és a pupillád, pl. nem látszik a szemedben 4 lámpa.
  5. Egy bizalmat keltő fotón hasonlítasz önmagadra, tehát nem érettségi tablókép, és főleg nincs szétretusálva, de bárkit lehet olyan előnytelen szögből fotózni, ami alapján alig fogják a saját ismerősei is felismerni.
  6. Egy bizalmat keltő fotó a legelőnyösebb arcodat mutatja. Mindenkinek van előnyös arca, ennek megtalálása a fotós feladata.

Nem véletlen, hogy valakivel 2 órát is kell foglalkozni egy üzleti portré fotózás során, amíg sikerült megtalálni azt a szöget, azt a kifejezésmódot, ami a legelőnyösebb arca.

ÜZLETI PORTRÉ FOTÓZÁS STÚDIÓBAN:

Hölgyeknek és uraknak, kifejezetten üzleti portréfotózás műteremben.
rövid határidővel, akár már másnapra.
Nyerd el a vevőid, ügyfeleid bizalmát az üzleti portréddal!

“Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok.”

SM
vállalatvezető

Üzleti Portré fotózás Budapesten, Kelkó Niki Portré fotós

JELENTKEZZ ÜZLETI PORTRÉ FOTÓZÁSRA

Portréfotó műterem: Budapest XI. (Hegyalja út), I. kerület (Naphegy)

SZABAD IDŐPONTOK FOGLALT IDŐPONTOK

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató