Portréfotózás

A jó portréfotó arról szól: Hogyan tudod egyetlen pillantással elnyerni a megrendelőd bizalmát?

Portréfotózás, Kelkó Niki Portréfotó Specialista

A portré fotókat számos helyen felhasználhatjuk, ügyfeleim legtöbbször weboldalra, Facebookra, LinkedIn-re töltik fel, de nem ritkán barátnak, barátnőnek lesz ajándékba a jó fotó. Mivel az első benyomás rettentően fontos a mai világban, ezért sok múlik azon a fotón, amit online használunk. A portréfotózás során segítek megtalálni azokat a testtartásokat és pózokat, amik igazán előnyösek számodra.

Hölgyeknek a portréfotózás előtt feltétlen javasolt a sminkes, míg stylist, fodrász is igényelhető (nem csak hölgyeknek).

A portréfotózás nem csak üzleti, de magán célra is egyaránt használható. Női vagy férfi, üzleti vagy önéletrajz portréfotózás Budapesten.

Gyere el akkor is, ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók, bárki is próbálkozott volna. 100% garanciát vállalok, mert biztos vagyok benne, hogy rólad is tudok nagyon jó portré fotókat készíteni. Ha a fotózás után nem találsz magadról megfelelő képeket, akkor nem kell kifizetned a műtermi fotózást. 

Milyennek kell lennie egy jó portréfotónak?

  • legyél szimpatikus rajta,
  • ismerjenek rád a barátaid, családtagjaid,
  • és ne legyél túlretusálva.

Portréfotózás során olyan fotókat készítünk, amin keresztül te magad, a saját személyiségedet köszön vissza, amin keresztül barátaid, üzleti ügyfeleid rád ismerni és új ügyfeleid felé bizalmat és szimpátiát építesz.

A portréfotózás egy közös munka, ami során nem elég a portréfotós szakmai tudása, nem elég a jó világítás és a profi fényképezőgép. Szükséges a te szándékod, a figyelmed is.

Ügyfeleim jó részével már a fotózás előtt komoly munka zajlik. Megtervezzük, kitaláljuk a fotókat a felhasznált felületnek megfelelően. Más fotót igényel egy nemzetközi szaklapban megjelenő cikk és mást egy önéletrajz portré.

“Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják.”

MIHÁLY PÉTER
ügyvezető igazgató

Portréfotózás Budapesten | Kelkó Niki Portréfotó Specialista

JELENTKEZZ PORTRÉFOTÓZÁSRA

Budapest XI. (Hegyalja út), I. kerület (Naphegy)

SZABAD IDŐPONTOK FOGLALT IDŐPONTOK

Portréfotózás stúdióban:

Portréfotó magán és üzleti célra, hölgyeknek és uraknak. Rövid határidővel, időpont foglalható akár már mára!

Portréfotó galéria:

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató