Nemrégiben értem haza Amerikából, és bizony pont a Zöldkártya lottó lázban égtünk. Több amerikai vizumfotót kellett készítenem és ha még lehetőségem lett volna tovább kint maradni, szerintem a teljes magyar baráti kör meglátogatott volna.

Az amerikai vizumnak szigorú szabályai vannak:
– hogyan is kell kinéznie,
– milyen méretű lehet,
– hogy legyen megvilágítva,
– és milyen külsővel, hajviselettel vagy öltözkkel jelenhetsz meg rajta.

 

Nem nagy ördöngösség utánajárni és végigolvasni minden anyagot, de ha fotóra van szükséged, ne kisérletezz vele! Járj utána pontosan az elvárásoknak!
Amerika még mindig nagy álom sokunknak, és ha lehetőségei vagy üzleti ügyei oda szólitják az embert, akkor ne a vizumfotódon kisérletezz!

 

Az amerikai vizumfotó elkészítése pár perc alatt megtörténhet. Ha ellátogatsz a fotóstúdiómba, mégis azt fogod tapasztalni, hogy akár fél órát is fotózunk. A cél, hogy ne csak a technikai és egyéb előirásoknak feleljünk meg, hanem szimpatikus is legyél a felvételen.

 

Úgyan csak egy “legenda”, hogy a fotó alapján itélkeznek a zöldkártya lottón, de jobb ha a legelőnyösebb, legmegnyerőbb arcodat mutatod itt is. Én például minden igazolványképemen, az USA-ba beléptető rendszeren tragikusan nézek ki. Pedig mit nem adnék azért, hogy rendes fotó készüljön rólam az ilyen hivatalokban.

 

Soha nem felejtem el, amikor legelőször készültem ki Amerikába. Teljes lázban égtem, mert időpontot kaptam közvetlenül indulás előtt. Rohantam az Okmányirodába és hajnalok hajnalán már több órás sorba futottam bele. Végül sorrakerültem és a kötelező adategyeztetések után jött a fotózás. Felvettem a legmeggyőzöbb arckifjezésemet, ezért sem számítottam arra a borzalomra, amit elém tettek a végén. Azóta is mindig mondtam, hogy már a sokadik útlevelemet használom, mire hasonlítani fogok arra a fotóra.

 

Ha nem akarsz így járni, és te sem bízol meg a hivatali fotókban, akkor válassz engem fotósodnak. Olyan amerikai vizumfotókat készítek számodra, amelyek alapján – ha tényleg a külsőd alapján döntenének pl. a amerikai zöldkártya lottón, akkor – egész biztos megkapnád.

 

További információkat itt tudsz oldvasni az amerikai vizumfotózásról.

 

2 db amerikai vízumfotó – 20.000 Ft Képek átvétele 1 munkaórán belül

Időpont kérhető a vizum fotózásra akár már a mai napra telefonon
Kelkó Niki fotós +36 30 600 3623

amerikai vizum foto keszites

Amerikai vizum fotó készítés

Amerikai vizum fotó készítés

Amerikai vizum fotó készítés