GYERMEKFOTÓZÁS

A gyermek fotózás egy olyan új lehetőség, amit nagyon szép emlékeket tud megőrizni gyermekeinkről.

Gyermekfotózás, Kelkó Niki Portréfotós

A gyermek fotózás egy speciális terület, amin egyik célunk az lehet, hogy megőrizzük a fiúnk – lányunk gyermeki mosolyát, kacaját. Közel 2 órás műtermi fotózás során garantált a jókedv, lehetőség van akár 4-5 alkalommal is átöltözni, így egyedülálló fotósorozat is készülhet gyermekünkről. Érdemes elhozni a gyermekfotózásra a kedvenc plüss állatot, illetve 4-5 különböző ruhát. Lehetőség van ezenfelül élő házi kedvenccel is fotózkodni, méghozzá élő nyuszival.

Már 5 éves kortól várok minden gyereket fotózásra, ahol mindenkinek segíteni megtalálni azokat a pózokat, testtartásokat és stílusokat, ami igazán jól áll. Az elkészült képek minden szülő és gyermek számára nagy értéket képviselnek, főleg az idő múlásával. Rengeteg szép emlék jön vissza a képekre nézve. A gyerek portré képek nyomtatás után képként is a falra kerülhet, ehhez a képek minősége teljes mértékben megfelelőek lesznek.

A gyerek fotózásra tiniket is szívesen várok, akik már elmúltak 10 évesek, viszont szeretnének magukról portré képeket készíteni. Nézd meg az elkészült gyermekfotókat és kérj időpontot tőlem az időpontfoglaló segítségével. Ha a héten már nem lenne szabad időpontom, akkor nézd meg a naptárban a következő 1-2 hetet még. Kérdés esetén pedig lépj kapcsolatba velem!

 

Gyermekfotózás Budapest
Gyermekfotózás Budapest
Gyermekfotózás Budapest
Tini gyerek fotózáson
Szőke tini lány gyermekfotózáson
Gyermek fotózás Budapest
Kislány ül a széken kezében egy igazi nyuszival
Gyerek fotózás műteremben

JELENTKEZZ GYERMEKFOTÓZÁSRA

Portréfotó műterem: Budapest XI. (Hegyalja út), I. kerület (Naphegy)

SZABAD IDŐPONTOK FOGLALT IDŐPONTOK

Gyermek portré fotózás stúdióban:

Portréfotózás gyermek részére
• 5 legjobb fotód retusálva – 35.000 Ft
minden további kép 2.000 Ft
• Sminkes, fodrász külön igényelhető – akár 7.000 Ft-tól

*A Gyermek Portré fotózásokról is mindig (Áfa mentes) számlát adok.

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató