KELKÓ NIKI VAGYOK FOTÓS, EZEN BELÜL IS PORTRÉFOTÓ SPECIALISTA.

A célom az, hogy olyan portrét készítsek rólad, ami jobb, mint a versenytársaidé, ami bizalmat és elismertséget épít számodra, bárhol is használod fel.

El tudod képzelni, hogy amíg alszol a weboldalad látogatói úgy érzik, közvetlenül veled kommunikálnak? Nemcsak szimpatikus, hanem meggyőzőbb is vagy nekik, mint pl. a versenytársaid?

Legyen önéletrajz fotó, üzleti- vagy professzionális portré, esetleg céges fotózás, a képed elsődleges szerepe az, hogy már az első találkozó előtt pozitív legyen az első benyomás rólad, az által, hogy személyessé tegye a weblapod, a könyved, a névjegykártyád, a profilképed stb., és ez által bizalmat építsen.

Ha a portréd jó, akkor egy erős marketing eszköz van a kezedben, amivel tovább növelheted az elismertséged!

Közel 10 éve dolgozom fotográfusként, de a nagy változást az USA-ban eltöltött idő hozta meg, az óta szakosodtam kifejezetten a portréfotózásra. Amerikában szerzett tapasztalataim révén újabb technikákat hoztam be a portréfotózás világába, mert szenvedélyemmé vált a portré, a speciális portré fények és beállítások.

A portréfotózás egy külön szakma, az üzleti portréfotó pedig azon belül is külön helyet foglal el. Egy fiatalról a modellalbumába egész más képeket kell készíteni, mint amire egy üzletembernek, vállalkozónak esetleg álláskeresőnek szüksége lehet.

Egy portréfotón felismerhető kell legyen a “megrendelő”, sőt egyenesen megnyerő kép kell készüljön róla. Nem hátrány, ha az arc asszimetriáit, előnytelenségeit nem hangsúlyozza tovább a fotós, hanem inkább “láthatatlanná” teszi. Így születhetnek olyan fotók, ahol még a nem fotogén arcokból is rokonszenves, jóképű vagy csinos embert faragok.

Mesterem a híres kortárs portréfotós Szipál Martin, akit portréfotózásban a legjobbak között tartanak számon.

Martin 70 éve fotózik, ebből 40 évet Los Angelesben élt és dolgozott, ahol hollywoodi hírességek fordultak meg nála. Fiatalabb korában bármilyen pályázaton indult is el, azt megnyerte. Több képét is a világ legtöbbet díjazott és kiállított fotói között tartják számon.

Kelkó Niki és Szipál Martin Portréfotósok

MIELŐTT MEGKERESNÉL

Mielőtt megkeresnél, egy dolgot fontos eldöntened, hogy számodra mi a fontos? Ha csak az ár, akkor nem én vagyok a te embered, jó pár nálam olcsóbb fotóst találhatsz az interneten.

Több ok, amik miatt drágább vagyok az átlag fotósnál:

  1. Professzionális felszereléssel és műteremben dolgozom, amely értéke sok millió forintra rúg. Nincs mese, a megfelelő portréfotózáshoz professzionális objektívek kellenek (ezek a legfontosabbak, amelyek darabja milliós tétel), és amit tudnak, azt semmilyen fotós vagy “photoshopos” technikával nem lehet pótolni.
  2. Amerikai módszereket felhasználva külön retusőr foglalkozik a nyers képeiddel (nyers kép = a fotó félkész fázisa, amit csak a profi kamerák tudnak, hogy minél nagyobb teret adjanak a fotósoknak a képek beállítására, optimalizálására, és ez még nem a retus, ismertebb nevén a “photoshopolás”) a fotózást követően. Az utómunkák után még a leggörbébb orrból, a legkevésbé fotogén arcból is egy szimpatikus, önbizalmat sugárzó portrét teszek le ennek köszönhetően az asztalodra.
  3. Nálam nem készül több száz fotó, tőlem nem tudsz elvinni minden egyes lenyomott kockát. Nem nyomom folyamatosan az exponáló gombot, mert nem “géppuskakezű” fotós vagyok, hanem előre kitalált, megkomponált és beállított anyagot készítünk, ahol a lehető legjobban nézel ki, a legjobb arcodat találjuk meg és mutatjuk meg a képen, hogy minél bizalmat sugárzóbb legyél az ügyfeleid felé.
  4. Az általad igényelt darabszámot tudod csak elvinni, viszont azok magazin és ügynökség minőségű képek! Csak érzékeltetésképpen, minden egyes kiválasztott képen min. 1, de akár 2-3 órát is dolgozunk a retusőrrel közösen, ami 4 képnél akár 5-8 óra.

Nem mindig tudok időpontot adni, mivel kétlaki életet élek. Az év nagy részében itthon találsz, de ha gyorsan van szükséged egy portréra, akkor hívj vagy írj azonnal és egyeztessünk időpontot!

A +36 30 600 3623 mobilszámon bármikor felhívhatsz vagy üzenetet küldhetsz illetve az info (kukac) werkfoto.hu címen emailt is tudsz küldeni számomra.

Ha pedig nem annyira sürgős, még tájékozódnál, még csak érlelődik benned a fotózás gondolata, akkor kövesd figyelemmel munkásságom a www.facebook.com/kelkoniki.hu oldalon!

Ügyfeleim

"Tetszett a professzionális fotózás. A képek magas minőségben készültek el és tetszett, hogy hosszú időt szántatok rá, hogy elkészítsétek a megfelelő képet. Minden jól megvolt szervezve, főleg a különböző világítások és hogyan tartsam magam (milyen pózban vagy mosoly stb.) És a végén is sok időt hagytatok, hogy kiválasszam a fotókat."

ügyfeleim

Dr. Benjamin Gümmlich

orvos, endokrinológus

"Jó volt a fotózás és a képekkel is elégedett vagyok."

ügyfeleim

S.M.

vezető

"Szeretem a különleges látásmódot, és Niki fotói ezt tudják."

ügyfeleim

Mihály Péter

ügyvezető igazgató